Inger Wilhelmsson

Jag har alltid arbetat med bild i någon form både i arbetslivet och på ledig tid. 
Mitt huvudsakliga media är vattenburet men jag har de senaste åren arbetat med grafik och tycker det är jättespännande. Gouache och tempera är också en ny passion jag håller på att upptäcka. 

Jag hämtar inspiration från naturen och min omgivning - blandar det med mitt inre – försöker sen ladda det med lite näring för själen för dig att ta med hem. 

I och med att jag har jobbat med datorgrafik i mitt arbete tycker jag nu att det är spännande att blanda den kunskapen med ett av de äldsta sätten att framställa bilder - koppargrafik.

Jag har gått Skövde konstskola, Hjo Konstskola, kurser i grafik, samt på Nordiska akvarellmuseet i  Skärhamn för bla Tron E Solberg, Stina Wollter, Lars Eje Larsson och Monica  Månsson.
Jag har visat mina bilder på ett antal konstrundor i länet, varit med på  Skaraborgssalonger och vårsalonger, samt haft separatutställningar på Blockings i Tibro och Binnebergs Tingshus.
//Inger 

Kontaktuppgifter
Inger Wilhelmsson
Telefon 0707-60 23 80
Inger Wilhelmsson

Min fristad på Nässelvägen

Verksamheten medfinansieras av Västra Götalandsregionens kulturnämnd och Skövde kommun. Vi har erhållit utrustningsbidrag från Kulturrådet.

Västra Götalandsregionen
Kulturrådet
NBV
Skövde Kommun
  • Skaraborgs Konstgrafiska Verkstad
    En kollektivverkstad i Skövde
    Copyright © 2022 - Skaraborgs Konstgrafiska Verkstad. Trädgårdsgatan 7, 541 30 SKÖVDE - Telefon: 0500-48 26 86